KONTAKTIRAJTE NAS: +381 11 24 25 981 | info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Kiseonična kapsula

U sklopu programa detoksikacije neophodno je uraditi tretmane u kiseoničnoj kapsuli.

Zašto?
Jedinstven način da se pokrenuti toksini izluče, podstakne bolja cirkulacija i ishrana tkiva.

Kome je namenjena?
Svima koji vode računa o svom zdravlju neophodno je da u toku godine urade bar 2 ciklusa od 6 tretmana detoksikacije godišnje.

Kako deluje?
Telo se nalazi u zatvorenom sistemu kapsule izloženo kiseoniku i odgovarajućoj toploti na anatomskom ležaju sa vibro masažom. Na taj način podstiče se limfna drenaža i irkulacija, telo se obimnim preznojavanjem oslobađa toksina. Kapsula će delovati pozitivno i na jačanje imuniteta, bolju ishranu tkiva i uklanjanju slobodnih radikala kao i znatnom relaxu vašeg umornog i iscrpljenog tela…

 

DETOKSIKACIJA
Svaki organizam, bez obzira na zdravstveno stanje i fizički izgled vremenom akumulira toksine. U cilju rasterećenja ćelija i njihovog boljeg funkcionisanja potrebno je raditi detoks programe bar jednom godišnje.

Kiseonična kapsula se pokazala kao jedan od najefikasnijih tretmana u detoksikaciji tela. U kombinaciji sa hidrokolon terapijom čini detoksikaciju još efikasnijom. Na taj način se iz tela eliminišu toksini koji su u telu nasatli tokom godina, kao odpadni produkti metabolizma doveli do stvaranja slobodnih radikala i stvaranju kisele sredine sa manjkom kiseonika, a hidrokolon terapijom se eliminišu nataložene mase na zidovima debelog creva. Moguće je sprovesti i druge vidove detoksikacije putem biorezonantne metode kao i uraditi test intolerancije u cilju očuvanja zdravlja i vitalnosti.

Kiseonična kapsula predstavlja jako prijatan tretman. Telo se nalazi u kapsuli, (sa glavom izvan zatvorenog sistema) izloženo spektru žute, narandžaste i zelene boje i povišenoj temperaturi, na ležaju koji ima vibracije i podstiče limfnu drenažu. Na taj način dolazi do obilnog preznojavanja i oslobađanja toksina. Celo telo je izloženo povišenoj koncentraciji kiseonika, što detoksikaciju i revitalizaciju čini komplentnom. Optimalno bi bilo da tretmane radite 2 puta nedeljno, u trajanju od 45 minuta.

ANTISTRES PROGRAM I ENERGIZACIJA
Savremeni način života koji podrazumeva previše poslovnih obaveza i stresa kod većine ljudi dovodi do BURN OUT sindroma.
Nesanica, bolne tačke na telu, hronični umor, iscrpljenost, smanjenje radne sposobnosti i pad koncentracije mogu biti stanja koja prate prekomerni stres. Da biste negativne efekte stresa otklonili idealan način je izlaganje tela u alfa led kapsuli spektru plave i ljubičaste boje uz aromaterapiju i prijatnu temperaturu, koje će Vaše telo ponovo vratiti u balas, relaksirati mišiće a Vaše telo i duh dovesti u ravnotežu.

TRETMANI