KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

Laserska epilacija - akcija

NOVO! BEZBOLNO!

NAJNOVIJI NEMAČKI ANESTETIK U FORMI GELA!

Laserska epilacija medicinskim diodnim laserom najnovije generacije, je metoda izbora svakog savremenog muškarca i žene
koji žele da se na veoma komforan, bezbedan i brz način trajno reše neželjenih dlačica.

 
ZAŠTO DIODNI LASER LIGHT SHEER LUMENIRES?
Najnovija neinvazivna metoda trajnog uklanjanja malja diodnim laserom je zlatni standard svuda u svetu kada je reč o uklanjanju neželjene maljavosti.
Diodni laser ima mogućnost odvođenja toplote i hlađenja tretiranog dela kože tela što tretman čini bezbolnim, bezbednim i veoma komfornim.
Treba praviti razliku između ovog lasera i kozmetičkih aparata, IPL... jer medicinski diodni laser Light Sheer je daleko jači, efikasniji a rezultati epilacije su dugotrajni.
Kozmetički laseri sa druge strane istanjuju dlaku, usporavaju rast ali ne uklanjaju dlaku u potpunosti ...
Sa kozmetičkim laserima, lasersku epilaciju rade kozmetičari dok sa medicinskim laserom rukovodi sertifikovani lekar, što tretman čini u potpunosti bezbednim i efikasnim.

PRINCIP RADA DIODNOG LASERA
Direktnim kontaktom, laserki snop je usmeren na kožu, snop se apsorbuje u pigment folikula neželjene dlačice.
Svetlosna energija laserskog zraka se pretvara u toplotnu energiju koja zatim uništava dlaku (fototermoliza) ali i sloj epitela oko folikula dlake.
Na taj način se dlaka u potpunosti, trajno uklanja zajedno sa njenim DNK zapisom i iz tog razloga te dlake, u toj regiji više neće biti tj. ona više neće rasti.

LASERSKA EPILACIJA KAO TERAPIJA
Laserska epilacija je idealno i jedino rešenje upalnih procesa korena dlake koji nastaje nakon depilacija voskom.
Kod izvesnog broja devojaka, neprijatni gnojni procesi folikula dlake nastaju i iz drugih razloga (hormonske prirode, genetska predispozicija), pa je ovom slučaju laserska epilacija indikovana u terapijske svrhe.
Rešenje ovog bolnog, neprijatnog i veoma upornog problema je uklanjanje izvora infekcije – korena dlake u okviru koga se gnojna infekcija formira.
Jedino trajnim uklanjanjem folikula dlake se može rešiti problem bolnih upalnih procesa u predelu korena dlake, i posledičnih tamnih fleka i ožiljaka.
U slučaju izražene maljavosti, a nakon detaljnog pregleda od strane endokrinologa i ginekologa, laserska epilacija kao pomoćno sredstvo u borbi protiv neželjenih dlačica.

PREPORUKA
Budite veoma pažljivi u odabiru ordinacije i osobe kojoj ćete ukazati puno poverenje. Ne zaboravite da su iskustvo, stručnost i preporuka jedini siguran put za uspešnu i potpuno bezbednu lasersku epilaciju.
Tretman laserske epilacije mora raditi lekar obučen za rad na medicinskom laseru, sa dovoljno iskustva jer je samo u tom slučaju tretman potpuno bezbedan i efikasan.
Laserska epilacija diodnim laserom je rešenje za sva vremena, najmanje bolna a najviše efikasna i brza.

 

TRETMANI