KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

O nama

Aesthetic Med Lalošević, bavi se sveobuhvatnim antiejdžingom kroz Total Beauty and Health koncept. Jedna je od vodećih ustanova u ovom delu Evrope, smeštena u rezidencijalnom delu grada, u vili iz 1912. godine u centru Beograda.

Primenjuje najsavremenije i najprestižnije metode podmlađivanja lica i tela iz oblasti estetske medicine – hijaluron, botoks, fileri, PRP tretmani, mezoterapija, lasersko podmlađivanje, korekcija kapaka, lifting nitima i mini face lifting , anticelulit tretmani, tretmani mršavljenja, tretmani zatezanja i reoblikovanja tela kao i tretmani za revitalizaciju i stimulaciju rasta kose.

Pored estetskog dela, Dr Lalošević primenjuje i holistički pristup podmlađivanja čitavog organizma kroz REGENERATIVE MEDICINE Dr Lalošević Clinic primenom različitih metoda detoxa i revitalizacije: intravenskim koktelima, ozon terapijom, hidrokolon tretmanima, kiseoničnom kapsulom i biorezonantnom terapijom na čuvenom ruskom IMEDIS aparatu za kvantnu medicinu.

U saradnji sa renomiranim doktorima iz Belgije i Kube, primenjuje i kombinuje metode regenerativne medicine koristeći stem ćelije za podmlađivanje zglobova i saniranje sportskih povreda. U stručnom timu nalaze se viši fizioterapeuti sa višegodišnjim iskustvom u terapiji i rehabilitaciji najrazličitijih povreda primenom najsavremenijih aparata iz domena fizikalne medicine i kineziterapije.
Regenerativna medicina je i u službi lepote. Najpopularnija trenutno u svetu je metoda primene stem ćelija za stimulaciju rasta kose, kao i podmlađivanje lica i vrata mikrograftingom (micrografting) sa stem ćelijama i faktorima rasta.

Na čelu Aesthetic Med Lalošević, nalazi se Dr Jasmina Lalošević, specijalista za antiejdžing medicinu. Specijalizirala je i radila na VMA - Vojno Medicinskoj Akademiji u Beogradu.
Bavi se primenjivanjem i usavršavanjem metoda podmlađivanja već više od 20 godina.
Specialist of the European Institute of Scientific Anti-Aging Medicine (Euriscia) in Paris, Member of the World Society Anti-Aging Medicine (WOSAAM), International lecturer of former Q-Med Academy in Paris, Specialization for physical medicine and rehabilitation Military Medical Academy Belgrade, European Institute of Personalized Prevention, Nica-Programe Genomics the Art of wellbeing integrative and Quantum Medicine, Sankt Petersburg and Moscow.

Dr Lalošević Centar ima i svoju galeriju, koja spaja umetnost sa lepotom, jer po rečima Dr Jasmine Lalošević 

"Lepota je umetnost"

 

 

Dr Jasmina Lalošević je u svojstvu arhitekte total dizajna povezala duhovno stanje čoveka sa njegovim fizičkim izgledom i kreirala artistički prostor u kome umetnost i medicina trijumfuju u najčvršćoj sintezi. Počev od lica, kao ogledala čovekove duše, kome savremeni čovek pridaje najviše pažnje do metoda vraćanja zdravom životu i principima pravilne ishrane, u interakciji sa umetničkim delima svoje art galerije.

Mare Janakova Grujić,
Eko Kuća Magazin, No 16

U srcu grada, na Vračaru, u prelepoj trospratnici Dr Lalošević Centra, pronašla sam oazu lepote i utočište od stresa. Ne gubim vreme, imam sve što mi je potrebno na jednom mestu: kompletnu negu lica i tela, holistički centar u kome rešavam manje zdravstvene tegobe i salu u kojoj svakodnevno vežbam.

Olivera Jovićević,
autorka i urednica emisije Upitnik na RTS-u

 

TRETMANI