KONTAKTIRAJTE NAS: +381 11 24 25 981 | info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Podmlađivanje kvantnom medicinom - Nanoperfektor

Lifting Nano Perfector-om je neinvazivan, prijatan tretman, koji traje oko sat vremena. Nakon tretmana, vraćate se neometano dnevnim obavezama.

LIFTING NANO PERFECTOROM REGENERIŠE KOŽU!

Lifting Nano Perfector-om podstiče prirodne procese detoksikacije i uklanjanja slobodnih radikala iz ćelija našeg organizma.
 

ŠTA JE NANO STRUJA?

Ćelije našeg organizma međusobno komuniciraju putem niza hemijskih i lektričnih procesa, a krajnji rezultat te komunikacije je signal koji rukovodi mnogim fiziološkim procesima, pa i procesom starenja. Nano signal koji emituje aparat Nano Perfector, upravo je identičan signal koji nastaje kao rezultat ćelijske komunikacije, a koji kao takav rukovodi fiziološkim procesima pa i procesom starenja koji se ovim tretmanom inhibira.
 

NA KOJI NAČIN DELUJE NANO PERFECTOR?

Nano Perfector zateže kožu, poboljšava tonus mišića dajući licu, vratu i dekolteu zategnut izgled. Na nivou mišićnog tkiva stimuliše sintezu proteina adenozin triptofana (ATP) koji mišiće održava mladim.

Na nivou derma (srednjeg sloja kože), stimuliše sintezu kolagena i elastina i na taj način ublažava bore, ožiljke, akne kao i pigmentacije.
 

KOME JE LIFTING NAMENJEN?

Tretman ima dugotrajan regenerativni efekat. Poboljšavajući lokalni metabolizam, oksigenaciju tkiva kože i mišića deluje preventivno i koraktivno.
 

Namenjen je svim starosnim grupama koje imaju problem sa:

  • opuštenom i naboranom kožom
  • tamni kolutovi oko očiju, otečeni podočnjaci
  • akne, ožiljci
     

KAKO SE LIFTING NANO PERFECTOR-OM RADI?

Za postizanje punog efekta, potrebno je uraditi seriju od 3-5 tretmana sa razmakom od 1-2 dana.

01 (4)
01 (4)
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06

TRETMANI