KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Detoksikacija

DETOKSIKACIJA- PRAVILAN DETOKS ORGANIZMA JE PREDUSLOV ZA ZDRAVLJE

Detoksikacija tela je izuzetno važna za svakog čoveka. Ona je preduslov za zdravlje i dugovečnost.

Možemo govoriti o četiri tipa detoksikacije koje radimo u našem centru.
 

1. Detoksikacija kvantnom medicinom i metodom biorezonantne terapije

Odnosi se na geopatogeno opterećenje - stres izazvan spoljašnjim uticajima kojima smo svakodnevno izloženi, a da pri tom nismo ni svesni. Naše telo je izloženo raznim vrstama zračenja koje emituju kompjuteri , mobilni telefoni, kao i svi drugi tehnički uređaji bez kojih ne bismo mogli zamisliti ni jedan dan da nam prođe. Postoje takođe i izvori zračenja na koje ne možemo uticati, jer nam dolaze iz prirode kao što su kosmičko zračenje, radiaktivnost nekih metala i prirodnih materijala, uticaj Šumanovih talasa ukoliko često letite avionom ili čak uticaj podzemnih voda tkz. podvodnih čvorova koji se mogu nalaziti na mestu gde provodimo dosta vremena.... spavamo ili provodimo vreme na poslu....
 

2. Detoksikacija hidrokolon terapijom

Odnosi se na čišćenje organizma iznutra. Otklanjanje toksina i raspadnih produkata varenja koji se zadržavaju na zidovima creva veoma je korisno povremeno sprovesti kod zdravih osoba, a posebno kod onih koji već imaju simptome nedovoljnog i nepravilnog pražnjenja.

Hidrokolon terapija se izvodi pod medicinskim nadzorom, u posebno za to prilagođenim uslovima po uzoru na centre u Rusiji i Londonu, što je čini maksimalno komfornom za pacijenta.
 

3. Detoksikacija kiseoničnom kapsulom

Udisanje kiseonika omogućava bolju oksigenaciju ćelija, bolji rad mitohondrija i bolje čišćenje organizma. Detoks u kiseoničnoj kapsuli, izuzetno je pogadan za detoksikaciju pušača, kod ljudi koji dosta vremena provode u zatvorenom prostoru, kao i kod rekonvalescenata. Kod detoksa u kiseoničnoj kapsuli dobro je napomenuti da je dovod kiseonika omogućen sa strane i da se glava nalazi van zatvorenog prostora kapsule u kome je telo izloženo kiseoniku, vibracijama i limfnoj drenaži, što tretman čini pogodnim i za osobe koje su klaustrofobične.

Osim kiseonika, kolor svetlosna terapija žutog i zelenog spektra, vibracija i adekvatna temperatura omogućavaju dobru limfnu drenažu koja je neophodna za eliminaciju toksina, a posebno kod osoba koje su sklone zadržavanju tečnosti.
 

4. Detoksikacija promenom ishrane prema testu intolerancije na hranu

Nepravilna ishrana spada u glavne činioce ,,unutrašnjeg,, zagađenja. Čak i ako smatrate da se zdravo hranite ne zaboravite da je većina namirnica bogata raznim aditivima, emulgatorima, konzervansima veštačkim bojama, aromama i zaslađivačima. Sve zajedno opterećuje organizam, podstiče stvaranje slobodnih radikala, promenu ph vrednosti ka kiseloj sredini, što godinama vodi ka razvoju čak i bolesti. Zato je bitno naglasiti uticaj pravilnog odabira namirnica koje odgovaraju Vašem organizmu. Takođe treba napomenuti da se test intolerancije radi povremeno jer naš organizam reaguje na promenu ishrane i sa vremenom se menja, pa je dobro osluškivati ga.

 

TRETMANI

Profhilo

Idealan tretman

za lifting lica

a posebno vrata

 

Dr Jasmina Lalosevic AestheticMed