KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Lifting mezonitima

Mezoniti su odličan lifting za opuštenu kožu lica, vrata, dekoltea ali i ostalih delova tela. Najnovija generacija 3D mezoniti je potpuno hipoalergijska i izgrađena od još prirodnijeg materijala, od kojih se proizvode hirurški konci, te niti se resorbuju u tkivu i stimulišu stvaranje kolagena. Po obliku mezoniti mogu biti: spiralne, glatke, kratke, duge, deblje, tanje...

U proseku se za jedan tretman primenjuje 20-50 mezoniti. Veći broj niti utiče na snažniju stimulaciju kolagena i učvršćivanje kože u celini. Određene zone se tretiraju većim brojem mezoniti u definisanim pravcima kako bi se opušteni delovi kože ojačali i posebno učvrstili. Resorbcija mezoniti traje oko 6 meseci a toliko traje i stimulacija kolagena. Efekat liftinga traje duže ali je poželjno ponavljanje u zavisnosti od stanja kože.
 

Kako se izvodi tretman 3D mezo nitima?

Tretman je gotovo bezbolan, mada na prvi pogled ne izgleda tako. Deo koji hoćemo da tretiramo, prethodno se dobro dezinfikuje, a potom se nanese i lokalna anestezija u vidu gela. Iglice kojima se plasiraju mezo niti su sterilne i tanke poput iglica za mezoterapiju. Sam postupak ne traje dugo, u zavisnosti od rutine lekara. Čitav tretman se završi za pola sata u proseku, što opet zavisi od veličine regije koju tretiramo.
 

DR LALOŠEVIĆ:

Moja preporuka je da se 3D mezoniti koriste za lifting vrata, jer sam tu imala u praksi najbolje rezultate.
Tu je koža tanka, gotovo da nema potkožnog masnog tkiva i treba je ojačati.
3D mezoniti su dobre i kada treba kožu lica u celini ojačati, a pogotovo kada je u pitanju dekolte i uzdužne linije između grudi, kao i one koje se stvaraju prilikom spavanja. 
Dakle, moj izbor su 3D mezoniti za armiranje opuštene i naborane kože, koja nije debela.
Ukoliko je potrebno uraditi lifting koji podrazumeva podizanje kože, i to značajno čak i do 1,5cm sa obe strane, i ukoliko je koža lica i podvaljka ne preterano tanka, Silhouette soft niti su idealno rešenje.


Lepota i zdravlje - Dr Lalošević - Podmlađivanje nitima - 3D mezoniti

 

TRETMANI

Profhilo

Idealan tretman

za lifting lica

a posebno vrata

 

Dr Jasmina Lalosevic AestheticMed