KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Profhilo

Najnoviji tretman potpuno prirodnim hijaluronskim gelom!
Momentalan i dugotrajan lifting kože sa blistavim tenom!

PROFHILO je trenutno u svetu najpopularniji hijaluronski tretman. PROFHILO je u fokusu stručne i medijske pažnje.
Izazvao je ogromnu pažnju u gotovo svim svetskim life style magazinima.
Objavljen je veliki broj kliničkih studija u stručnim časopisima Dobio je veliki broj nagrada u svetu.

Možemo se pohvaliti da smo prva ordinacija u Srbiji koja je zvanično počela da koristi PROFHILO, od početka 2020., kada smo zahvaljujući Aestheticmed d.o.o. dobili registrovan PROFHILO u Srbiji (Agencija za lekove i medicinska sredstva).
Dr Jasmina Lalošević je zahvaljujući svom višedecenijskom radu i ugledu koji ima u svetu, imala priliku da sa PROFHILO-m radi od početka (2016. godine, kada se pojavio u svetu) i dobije status edukatora za našu zemlju.

 

PROFHILO daje momentalni lifting kože i blistav ten koji traje.

Idealan tretman za lifting lica, a posebno vrata.

 PROFHILO ima trostruki efekat na kožu:

1. Momentalno vidljiv efekat liftinga - neposredno nakon ubrizgavanja hijalurona

2. Produženi i dugotrajni efekat zasnovan na stimulaciji regeneracije u koži

3. Hidrira kožu i daje joj blistav sjaj

Šta je PROFHILO?

Profhilo sadrži do sada najvišu koncentraciju hijaluronske kiseline u gelu (64mg/2ml ).
Profhilo sadrži potpuno prirodnu hijaluronsku kiselinu stabilizovanu termički, bez dodatka BBD-a supstance koja hemijski umrežava hijaluron kako bi duže trajao.
Proces stabilizovanja hijalurona je neophodan da bi se duže zadržao u koži i odoleo razgradnji od strane enzima hijaluronidaze koji se u našem telu inače nalazi i koji razgradjuje hijaluron.

Ovaj prirodni hijaluronski gel sa produženim dejstvom,  sastoji od velikih i malih molekula hijalurona koji se zahvaljujući nanotehnologiji  postepeno oslobađaju u koži.

Nakon aplikovanja u bolusu na 4mm dubine, radijalno se širi 2 -2.5cm u okolno tkivo stimulišući regeneraciju.

Deluje na tri nivoa:

1. Fibroblaste - ćelije koje proizvode kolagen i elastin, što daje koži čvrstinu, elastičnost i prirodni volumen
2. Adipocite - ćelije potkožnog tkiva ,što daje koži potporu i fiksaciju na određenim lifting tačkama lica i vrata
3. Keratinocite - ćelije na površini kože, što daje svež izgled i blistav ten
 

Zašto je potrebno uraditi 2 vezana tretmana? Kako je životni ciklus ćelija 3 nedelje, regenerativna aktivnost se usporava nakon 28 dana,
pa se ovaj tretman ponavlja nakon 4 nedelje, odnosno mesec dana, kako bi se efekat lifting pojačao.

BIOREMODELING ?

Suština PROFHILO tretmana je u činjenici da delujući na tačno određene lifting tačke (BAP) na koži stimuliše regeneraciju tkiva i sintezu kolagena, na taj način se potpomaže učvršćivanje, fiksiranje kože i sprečava njeno opuštanje.Namenjen je:

1. Onim pacijentima koji već imaju aplicirane filere i potrebno je spečiti padanje, opuštanje kože (stimulisati fiksaciju na određenim tačkama), a da se pri tom ne izazove neželjeno, preterano voluminiziranje.

2. Mlađim pacijentima, koje žele da spreče opuštanje kože, stimulišući proces regeneracije na određenim liftning tačkama.
 


Kako se izvodi tretman?

PROFHILO se ubrizagava  veoma tankom iglicom na 10 tačno određenih tačaka u kožu. Koža se prethodno dezinfikuje i nanese topikalni anestetik.

Dužina izvođenja tretmana?

Veoma kratka i gotovo bezbolna procedura koja u zavisnosti od iskustva lekara traje svega par minuta i ne bi trebala da ima nus efekte poput hematoma, jer se aplikuje na tehnikom PPP (point per point) na dubinu od 4mm u zonama gde nema većih krvnih žilica.

 

 

Kako izgleda koža nakon tretmana?

Obzirom da se radi o hemijski nemodifikovanom hijaluronu, nema iritacije i crvenila. Nakon samog aplikovanja na licu najčešće se vide veoma blaga ispupčenja na mestima uboda, ona su vidljivija na koži vrata jer je tanka dok se na licu gotovo i ne primećuju.  Nestaju vrlo brzo i sa vrata, najčešće za par sati, dajući lep zategnut izgled i blistav ten.
 

Kada je potrebno tretman ponoviti?

Zavisno od stanja kože, može se ponoviti  nakon mesec dana  ili par meseci, do godinu dana zavisno od potrebe, što se može ustanoviti prilikom pregleda.
 

Koje su još indikacije?

Kao snažan regenerativni, prirodni stimulator, može se primeniti i na veće regije kože, kao što su  unutrašnja strana nadlaktica, butina, kolena, pa i šaka.
 

Više o samom PROFHILO hijaluronu:

Potpuno bezbedan, hijaluronska kiselina, proizvođača IBSA farmaceutici (SHYALT- ultrapure sodium hyaluronate Altergon) dobila je nagradu (ranked worldwide as Top High Quality).

 

Dr Jasmina Lalošević o PROFHILO:

Izuzetnu pažnju poklanjam prirodnim procedurama i regenerativnoj medicini, za mene je zdrava koža imperativ. Iz tog razloga, trudim se i pratim sve najnovije promene koje se dešavaju u svetu antiejdžing medicine, u stalnom traganju za najboljim i najprirodnijim za moje pacijente.

Drago mi je što sam Profilo prepoznala istog momenta kada se pojavio u svetu i počela da ga koristim u svom radu. Hijaluronske filere primenjujem od 1999. godine, nekako isto od mementa kada su se u svetu pojavili. To veliko iskustvo svrstalo me je u tim intenacionalnih eksperata – za postavljanje smernica za rad sa poznatim Restylane Vital hijaluronskim gelovima na Q- Med akademiji u Parizu (2006.).

Bez obzira na višegodišnje (više od dve decenije) iskustvo internacionalnog edukatora u svetu za različite metode antiejdžinga, posebno u polju estetske medicine (Restylane fileri, RegenLab PRP, Botox i Revitacare mezoterapija, fileri i skinbusteri,  Aliaxin fileri i višedecenijski rad sa Juvederm, Teosyal i Belotero hijuronskim filerima) zadovoljstvo mi je još veće, što sam pozvana da budem edukator za primenu Profhila.

U Beogradu sam (SESIAM 2020. Hotel Hyat Regency) imala priliku da o Profhilu držim predavanje dva dana za redom za više od 200 lekara. Iskreno se nadam da će moje iskustvo pomoći mladim kolegama da razmišljaju u pravcu zdravlja kože uz estetski momenat koji je danas postao imperativ.

 

Dr Lalošević predavanje o Profhilu, Hotel Hyatt Regency SESIAM 2020. 

TRETMANI

Profhilo

Idealan tretman

za lifting lica

a posebno vrata

 

Dr Jasmina Lalosevic AestheticMed