KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Mezoterapija celulita

Mezoterapija je jedna od danas u svetu neprikosnovenih terapija za tretman celulita.

Za nastanak celulita odgovorno je više faktora: zadržavanje tečnosti, poremećaj cirkulacije, estrogenski receptori u podkožnom masnom tkivu, nepravilna ishrana, slaba fizička aktivnost...

Mezoterapijom se u kožu veoma tankim iglicama unose određeni mezoterapijski kokteli koji treba terapijski da deluju na celulit. Kokteli po sastavu mogu biti različiti u zavisnosti od stadijuma celulita, tako da mogu sadržati supstance koje su vazotonici, utiču na trofiku tkiva, cirkulaciju, zatim lipolitike koji razlažu masnoću, hijaluron koji popunjava i ispravlja udubljenja na koži koja se vide kao rupice kod odmaklog stadijuma, kao i mikroelementi i minerali koji utiču na metabolizam ćelije.

Sve ukupno dobar odabir koktela će učiniti da koža bude ujednačene teksture i da ima zategnutiji izgled. Mezoterapija se radi u seriji od 8-12 tretmana, jednom do dva puta nedeljno.

U zavisnosti od tipa celulita kao i njegove rasprostranjenosti moguće je uključiti i neki od anticelulit program (AWT, VELLA SMOOT, ALFA LED KAPSULA, QUANTUM SLIM…) koje nudi naš centar.

 

TRETMANI

Profhilo

Idealan tretman

za lifting lica

a posebno vrata

 

Dr Jasmina Lalosevic AestheticMed