KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Kvantna medicina

Kvantna medicina, čiji začetci datiraju sa porostora Rusije i Nemačke, od druge polovine prošlog veka, predstavlja granu alternativne medicine koja se nezavisno ili uporedo primenjuje sa zvaničnom medicinom.
Vremenom doživljava sve veću ekspanziju, i smatra se medicinom budućnosti, a u našoj zemlji je odobrena od Srpskog lekarskog društva.

Suština delovanja kvantne medicine je u preventivi ali i lečenju mnogih oboljenja čiji je uzrok nepoznat. Treba naglasiti da je snaga signala kojim se deluje na organizam krajnje niska,
što potvrđuje da nije reč o fizičkom delovanju, već samo o informaciji koju organizam dobija da bi se sam pokrenuo ka izlečenju.
Terapijske metode su bez neženljenih efekata, sa produženim dejstvom što čini da i nakon završene serije tretmana, u telu se odvijaju procesi jačanja imuniteta i samoizlečenja.

Kvantna medicina se bavi energetskim disbalansom organizma, a terapija je bazirana na finim podešavanjima, odgovarajućim frekvencijama kojima se organizam putem biorezonance dovodi u balans.
Smatra se da čak dve godine pre nego što dođe do ispoljavanja simptoma karakterističnih za određeno oboljenje postoji energetski disbalans na nivou ćelija.
Upravo to je trenutak da se na vreme deluje i putem biorezonantne terapije, ćelija vrati u svoj energetski balans.

Ovim terapijama postiže se normalizacija na fizičkom nivou ali podjednako se tretira i mentalna sfera pacijenta, što znači da se prevazilazi psihosomatska priroda oboljenja.
Preporuka našeg centra je da se svako uveri u moć kvantne medicine u domenu prevencije (jačanje imuniteta, hormonsko balansiranje, detoksikacija, anti stres …)
kao i lečenje bolnih stanja, redukcija apetita i viška kilograma, odvikavanje loših navika i pušenja, alergijska stanja…

Posebna prednost u našem centru je to što se pomenuta dijagnostika i terapije sprovode na najsavremenijem aparatu kvantne medicine - IMEDIS.

 

TRETMANI

Profhilo

Idealan tretman

za lifting lica

a posebno vrata

 

Dr Jasmina Lalosevic AestheticMed