KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Programi mršavljenja

U današnje vreme problem gojaznosti nije samo estetske prirode već i zdravstvene. Iz tog razloga u našem centru individualno i detaljno pristupamo svakom pacijentu i rešavamo problem gojaznosti.

Prvi kontakt podrazumeva obavezni konsultativni pregled lekara sa datim programom o režimu ishrane, fizičke aktivnosti kao i preporuke o protokolu terapija u našem centru.
Možemo tretirati lokalizovane masne naslage ultrazvučnom lipolizom (kavitacija), mezoterapijom ili lipolizom, a za korigovanje metabolizma i gubljenje kilograma možemo koristiti program za mršavljenje kojim se ubrzava metabolizam i sagorevanje kalorija u kiseoničnoj kapsuli.

Testom intolerancije na hranu omogućavamo Vam da organizam lišite hrane koja Vam ne prija. Potrebno je da napravimo dobar način ishrane prema potrebama Vašeg organizma.

Najsavremeniji koncept u tretiranju viška masnih naslaga je svakako dijagnostikovanje kvantnom medicinom i primena individualnog programa biorezonantne terapije. Reč je o uzimanju i merenju signala naših ćelija (uređajem za biorezonantnu medicinu IMEDIS) i naknadnom finom podešavanju frekvencija, koje putem biorezonance dovode organizam u balans. Pravilnim izborom ponuđenih terapija podstičemo metabolizam, sagorevanje kalorija i bolji rad digestivnog sistema.

Kvantum slim je najnovija metoda u programu mršavljenja u našem centru. Reč je o kombinaciji kvantne medicine i najsavremenijih metoda za otklanjanje masnih naslaga i viška kilograma.

Kvantum slim predstavlja optimalizaciju terapije prema potrebama Vašeg organizma. Zapravo, omogućava bolji odgovor organizma na odabrane tretmane za mršavljenje.

Na primer, to je odgovor na pitanje zašto neko reaguje na neku terapiju a neko ne. Činjenica je da nije svaki organizam u svakom trenutku u balansu. Kvantna medicina nam omogućava da svoj organizam oslušnemo i izbalansiramo, a potom mu omogućimo da bolje odreaguje na terapiju koju mu odredimo za mršavljenje.

Naš cilj je: Vaše telo učiniti vitkim, a Vas zdravim i zadovoljnim!

 

TRETMANI

Profhilo

Idealan tretman

za lifting lica

a posebno vrata

 

Dr Jasmina Lalosevic AestheticMed