KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Biostimulacija - podmlađivanje faktorima rasta iz krvne plazme - vampirski tretman

Tretman biostimulacije krvnom plazmom je prestižna maksimalno prirodna metoda podmlađivanja. Poznat je pod nazivom PRP (platelat rich plasma), plazma obogaćena trombocitima.

Ovaj tretman spada u domen regenerativne medicine, jer se koristi prirodna inteligencija našeg oranizma za regeneraciju.

Kada se povredimo, mi krvarimo. Za to vreme naši trombociti (vreme koagulacije) oslobađaju GF faktor rasta ćelija, koji komanduje ćelijama kože da se umnože i regenerišu povredu. Zato mi naše sitne povrede i ožiljke i ne pamtimo jer ih koža svojom inteligencijom reparira. Metoda se koristi kod opekotina, povreda tkiva.... Koristi se uspešno i za regeneraciju vezivnog tkiva u zglobovima - posebno zglob kolena (Nadal je poznat da je koristio ovu metodu, kao i brojni vrhunski sportisti). Pre 20 godina, belgijski veterinari koristili su ovu metodu za povrede tetiva kod trkačkih konja. Danas se u Americi njom tretiraju reprezentativci.

Dr Lalošević koristi ovu metodu već 8 godina u estetske svrhe, a u saradnji sa kolegom hirurgom iz Belgije, jednim od prvih u svetu koji se počeo baviti ovom metodom, ima uspešnu saradnju, kada su u pitanju povrede i regeneracija vezivnog tkiva kolena. Koriste se isključivo REGEN LAB, originalni švajcarski setovi za uzimanje krvi u pripremi supstrata.

Iz domena estetske medicine, ćelijama iz Vaše sopstvene krvne plazme tretiraju se koža lica, vrata, šaka, kose. Ovom metodom podmlađivanja, koži se vraćaju jedrina, sjaj i volumen. Biostimulacija sa faktorima rasta ćelija (growth factor GF), koji se dobija iz vaše krvne plazme ne treba mešati sa tretmanima kojima se nanose gotovi preparati, jer faktori rasta ćelija moraju biti samo Vaši, one koje proizvodi Vaš organizam, jer samo tada je organizam u situaciji da reparira mikropovredu kože nastalu prilikom uboda igle. Zato je podmlađivanje biostimulacijom sa GF koji se dobija iz trombocita, a koji se nalaze Vašoj krvi najprirodniji i najbezbedniji način podmlađivanja.

Nema alergijskih reakcija, a isključena je mogućnost infekcije jer se upravo radi sa resursima koji obnavljaju tkivo. Tretman traje oko 30-45 minuta, sa predhodnim vađenjem krvi iz vene koja se neposredno pred intervenciju centrifugira. Tretman biostimulacije sa GF iz krvne plazme potreban je gotovo svima nakon 30-te godine, koji žele da svoju kožu održe vitalnom i mladom na najprirodniji način.

 

Dr Lalošević - Biostimulacija - Metoda podmlađivanja 

Dr Lalošević - Officiel - Moćno oružje modernog doba

Lepota i zdravlje - Biostimulacija - Prirodna metoda podmlađivanja

Dr Lalošević - Regenerativna medicina - Podmlađivanje plazmom - PRP

TRETMANI

Zlatni regenerativni

Hijaluronski fileri

Profhilo

Idealan tretman

za lifting lica

a posebno vrata

 

Dr Jasmina Lalosevic AestheticMed