KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Reprogramirajući piling

REPROGAMIRAJUĆI PILING

Supstituciona terapija kod žena u perimenopauzi i menopauzi izvor je brojnih predrasuda, ali fitoestrogeni u ovom pilingu ne treba da Vas zbune. Fitoestrogeni iz soje su glavna komponenta ovog pilinga. Koža sadrži receptore za estrogen koji registruje njegov pad u menopauzi, a kao posledica dešava se istanjivanje i atrofija epiderma –koža ubrzano stari, postaje suva i neelastična i lako se traumatizuje. Fitoestrogenski piling ne deluje samo površinski, već pokreće čitav niz kaskadnih reakcija u dubljim strukturama kože, podstičući ćelije kože na samoregeneraciju. Neophodno je uraditi seriju od četiri tretmana, sa razmakom od sedam dana. Pun efekat postiže se produženom kućnom negom, kremama koje dobijate u sklopu tretmana.

FRANCUSKI REPROGRAMIRAJUĆI PILING

Najnovija francuska formula u pilingu, čija je tajna u pokretanju posebnih mehanizama za reprogramiranje kože, u najkraćem roku postala je neverovatno popularna u svetu. Ovaj tretman namenjen je starijoj, ali i umornoj i devitalizovanoj koži sa biološkim disbalansom. Optimalan odnos pH i glikolne kiseline omogućava izvanredne i odmah vidljive efekte samoregeneracije i podmlađivanja koji do punog izražaja dolaze već nakon tri tretmana. Koža je vidno podmlađena, lepa, glatka i blistava. Ova moćna formulacija povećava gustinu i čvrstinu epiderma, podiže tonus kože, popravlja joj teksturu, daje ujednačen izgled i ubrzava proces obnavljanja ćelija – reprogramira ih kako bi funkcionisale kao u mladosti.


PILING ZA KOŽU U PREDMENOPAUZI I MENOPAUZI

Neposredno pre i u toku menopauze na kožu najbolje deluje piling sa fitohormonima iz soje. Ova posebna formula pilinga, koja uz optimalan odnos aktivnih supstanci dovodi do vrlo diskretnog i blagog perutanja kože sa stimulativnim dejstvom obnavljanja, pojačana je sa posebnim sastojkom iz soje (genstein) koji je zapravo fitohormon. Poznato je da se koža usled gubitka estrogena brzo menja i naglo stari. Ovaj tretman ponavlja se u seriji od tri do četiri tretmana za nedelju dana i podrazumeva pravilnu, produženu kućnu negu kremama iste laboratorije. Koža je nakon tretmana jedra, zategnuta i blistava.

 

TRETMANI

Profhilo

Idealan tretman

za lifting lica

a posebno vrata

 

Dr Jasmina Lalosevic AestheticMed