KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Kvantum slim

Kvantum slim je revolucionarni metod koji primenjujemo u cilju regulisanja telesne težine, eliminacije celulita i učvršćivanja kože i potkožnog tkiva. 
Jedinstvenost ovog metoda ogleda se u individualnom rešavanju osnovnog problema koji je doveo do narušavanja estetike tela.

Osnovni element kvantum slim metode, predstavlja kvantna medicina koja na najsveobuhvatniji način priprema organizam kako bi reoblikovanje figure bilo što efikasnije. Kvantna medicina je esencijalni element ove metode, jer na ćelijskom nivou detektuje i rešava disbalans koji je doveo do promene estetike figure. Naime, prisutan energetski disbalans se putem biorezonantne terapije koriguje, pripremajući organizam za efikasan proces transformacije tela. Ono što kvantum slim čini najkompletnijom i najdelotvornijom metodom, jer činjenica da korigovanjem energetskog disbalansa pripremate i povećavate odgovor organizma na najsavremenje metode fizikalne medicine koje će biti primenjeni pri oblikovanju Vašeg tela.

Svaki tretman kvantum slim metode se sastoji iz:

Kombinacija tretmana se određuje individualno, za svakog pacijenta posebno; primenom homeopatskih kuglica za detoksikaciju i produženu terapiju kod kuće postiže se maksimalan efekat. Revolucionarnost metoda kvantum slim metode sastoji se u činjenici da nakon okončanog ciklusa tretmana, dobijate homeopatske kuglice koji sadrže Vaš jedinstven terapijski zapis. Njihovom primenom postiže se produžen efekat primenjenih tretmana.

Maksimalan efekat na putu reoblikovanja Vaše figure, dobićete primenom anticelulit gela koji sadrži Vaš terapijski zapis.
To je jedinstven način tretiranja Vašeg celulita, jer je gel kreiran upravo na osnovu energetskog dizbalansa Vašeg organizma koji je i doveo do formiranja celulita.

 

TRETMANI

Profhilo

Idealan tretman

za lifting lica

a posebno vrata

 

Dr Jasmina Lalosevic AestheticMed