KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Mezoterapija tela

Mezoterapija je injektibilna metoda lečenja tj. tretiranja tela, primenjena u raznim granama medicine, sa podjednakim uspehom i u estetskoj tj. anti-age medicini.

Lipolička komponenta mezoterapijskog koktela dovodi do pucanja masne ćelije pri čemu dolazi do oslobađanja masti, dok vazotonična komponenta koktela ubrzava cirkulaciju i limfnu drenažu
i samim tim dovodi do eliminacije oslobođenog masnog sadržaja dok hijaluronska komponenta vezujući vodu popunjava i ispravlja udubljenja na koži.

U programe mršavljenja neophodno je uključiti pravilan način ishrane što podrazumeva uraditi test intolerancije na hranu, uključujući i tretmane detoksikacije organizma, ubrzavanje metabolizma u kiseoničnoj kapsuli
i tretmane detoksikacije kvantnom medicinom. Ukoliko nakon mršavljenja postoji problem opuštene kože, on se može korigovati tretmanima mezoterapijskih koktela koji je namenjen posebno za zatezanje i učvršćivanje kože.
Pored tretiranja opuštene kože ova metoda se može kombinovati sa tretmanima VELE i laserskim zatezanjem kože.

Tretmani se rade u seriji od 8-12 jednom do dva puta nedeljno.
Na taj način, uz pravilnu ishranu i umerenu fizičku aktivnost, masne naslage će nestati a koža dobiti svežinu i podmlađen izgled.

 

 
 

TRETMANI

Profhilo

Idealan tretman

za lifting lica

a posebno vrata

 

Dr Jasmina Lalosevic AestheticMed