KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Tretman kiseonikom - OXY LIFT

Sigurno se ponekad osećate tako umorno da poželite da duboko udahnete kiseonik.

Tako isto se, verujte, ponekad oseća i vaša koža. I njoj i Vama kiseonik će udahnuti novu snagu kompleksnom OxyJet Meso+ tretmanu, kreiranom u Americi, koji je sada dostupan i kod nas.

Zagađenje, stres, pušenje i naporan dnevni tempo ostavljaju tragove na koži i telu, pa je zato neophodno uraditi nešto za osveženje i revitalizaciju. Poslednji hit među tretmanima namenjenim tom cilju potekao je iz Amerike, a sada ga je moguće dobiti i kod nas. Reč je o tretmanu aktivnim kiseonikom od pre par meseci dostupnom i kod nas u Estetskom centru Lalošević.
 

Tok tretmana

Tretman započinje enzimskim pilingom koji lagano greje kožu, pročišćava je, skida mrtve ćelije s površine i olakšava put aktivnim sastojcima. Slede masaža i ručna limfna drenaža koje imaju za cilj pobuđivanje svih tkiva i ubrzavanje cirkulacije. Relaksacija i uživanje se podrazumevaju.

Na ovako savršeno pripremljenu kožu nanose se odabrani mezoterapijski kokteli Revitacare, a potom pod snažnim pritiskom čestice čistog kiseonika bombarduju kožu i utiskuju u dublje slojeve sastojke koktela. Revitacare kokteli sadrže komplekse vitamina i antioksidanata, a koncentracija kiseonika je precizno dozirana da kožu prokrvi i bolje ishhrani - što je od presudnog značaja za tretmane kiseonikom, jer preterana količina kiseonika može dovesti do oksidativnog stresa i izazvati kontraefekat.

Sledeći korak je hidratacija i ishrana kože maskom sa algama i maslinama koja čini kožu baršunastom i mekom. Koža se u ovoj fazi tretmana odmara, upijajući supstance iz maske. Istovremeno, preko lica se stavlja providna kupola u koju ulazi kiseonik. Pravilnim i dubokim disanjem tokom narednih pet minuta vaše telo dobiće infuziju čistog kiseonika, osetiće se krepko i sveže, a vaš organizam će dobiti snažan podsticaj detoksikaciji.
 

Rezultat

Lice će zahvaljujući boljoj prokrvljenosti i aktivnim supstancama mezoterapijskih koktela, na kraju tretmana delovati sveže, imati zdravu boju i dobar tonus.
Tretman traje 90 minuta i košta 50 € u dinarskoj protivvrednosti.
 

Cilj tretmana:

  • • Bolja prokrvljenost kože
  • • Bolja ishranjenost i otpornost kože
  • • Osveženje tela


Estetski centar Lalošević - OXY Lift

 

TRETMANI

Profhilo

Idealan tretman

za lifting lica

a posebno vrata

 

Dr Jasmina Lalosevic AestheticMed