KONTAKTIRAJTE NAS/+381 11 24 25 981/info@drlalosevic.com

sada ste na

posetite i

Silhouette soft - lifting nitima - zamena za zlatne niti

 


ZLATNE NITI POTISNUTE NOVIM SILHOUETTE SOFT RAZGRADIVIM NITIMA

Problem opuštene kože donjeg dela lica po pravilu se javlja kod žena nakon 45. godine, ali može se pojaviti već posle tridesete, naročito kod žena kod kojih se koža opustila zbog mršavljenja.

Ovaj problem se do sada nije mogao rešiti primenom filera, a da se pritom, preteranom upotrebom filera, ne poremeti harmonija celog lica. Metoda američkih Silhouette Soft niti, je procedura koja traje manje od 30 minuta, a kojom se postiže povlačenje kože u željenom smeru. Sa jednim parom niti moguće je podići kožu za 1-1,5 cm.

Zahvaljujući tome, u nekim slučajevima je dovoljno staviti samo po dva para niti sa svake strane lica da bi se dobio izvanredan rezultat. U slučajevima asimetrije lica, na jednu stranu lica može se staviti par niti više nego na drugu.

Vrlo je važna pravilna procena pravca i smera podizanja kože i tehnika plasiranja niti. Niti su napravljene od poliaktičke i glikolne kiseline koje se već dugo primenjuju u estetici. Providne su, tanke, razgradive i na sebi imaju kuglice koje drže kožu kada je povučemo u željenom pravcu.

Pravilnim plasiranjem i podizanjem, Silhouette Soft nitima se, osim podizanja kože i postizanja mladolike obline ivice lica, mogu naglasiti i jagodice – taj najpoželjniji elemenat mladolikosti u građi lica. Na taj način prestaje potreba da se to radi dodavanjem velike količine filera. Primenom Silhouette Soft niti, jagodice se mogu podići, ali i naglasiti njihov volumen. Ovom metodom konačno možemo i bez hirurgije da postignemo taj poželjni srcoliki ili ovalni izgled lica, procedurom koja traje samo pola sata.

Soft niti se mogu kombinovati sa hijaluronskim filerima, botoksom, PRP tretmanom, mezoterapijom, a takođe i 3D mezo nitima, ukoliko je to potrebno.

Silhouette Soft niti su stavile “tačku na i“ u mojoj potrazi za kombinacijama koje će mi omogućiti da uz minimalnu primenu različitih metoda pacijentu obezbedimo maksimalni efekat.
 

10 ČINJENICA KOJE TREBATE DA ZNATE:

  • 1. Intervencija je bezbolna i izuzetno konforna
  • 2. Traje manje od 30 minuta
  • 3. Primenjuje se lokalna anestezija
  • 4. Rezultat se vidi odmah nakon tretmana
  • 5. Pacijent se odmah nakon tretmana vraća svojim dnevnim aktivnostima
  • 6. Rezultat je evidentan i upečatljiv
  • 7. Pojava modrica je minimalna, u 90 odsto slučajeva ne postoji
  • 8. Jedini trag na licu neposredno nakon tretmana je najčešće mali nabor kože na mestu potezanja niti koji nestaje za 3-5 dana
  • 9. Niti se proizvode u SAD i zadovoljavaju sve američke i evropske standarde
  • 10. Niti su razgradive i bezbedne – nakon godinu i po dana se razgrađuju, a za njima ostaje novostvoreni kolagen

 


Dr Lalošević - Silhouette Soft

 

TRETMANI

Profhilo

Idealan tretman

za lifting lica

a posebno vrata

 

Dr Jasmina Lalosevic AestheticMed